top of page

DAGLIG ANVENDELSE

Daglig anvendelse af æteriske olier er udover at være livgivende også forbyggende.

Anvend en dråbe Lemon olie i et glas vand om morgenen. Det er både en dejlig opløftende start på dagen og samtidig giver du kroppen gode antioxidanter.

Alt efter dit behov anvender du olier udvortes, det kan være rosen olien på håndleddet for selvomsorg eller Bergamot for dens opløftende effekt eller Pebermynte for dens opfriskende effekt. Det kan også være olier, som du anvender for at afværge smerter af forskellig karakter, såsom dōTERRA ’s Deep Blue eller blandingen Past Tense. Der er rigtig mange muligheder.

Du kan også blande dine egne olier i en Veggie cap, som du tager indvortes i forbindelse med infektioner, kroniske smerter mm.

Den aromatiske anvendelse er en enkel og super effektiv måde at anvende olierne på, du kan dryppe et par dråber i dine hænder og langsomt tage hænderne op til ansigtet. Du kan dryppe 2-5 dråber i vandet i en forstøver / diffuser og nyde duften spredes i rummet.  Du kan anvende dufte til at skabe en stemning, afspændende olier for en dybere søvn, antibakterielle olier for immunforsvaret, olier til at fremme mental klarhed osv. Der er uanede muligheder.

Schermafbeelding 2019-12-19 om 20.55.23.

INDVORTES

Det er kun enkelte olier, der anvendes sikkert indvortes

og kun i små mængder.

Det er vigtigt og altafgørende, at du stoler på dine oliers renhed ellers vil jeg ikke

anbefale indvortes anvendelse overhovedet.

Indvortes brug er specifik for at balancere fordøjelsen,

til udrensning af affaldsstoffer, ved infektioner mm.

Det er altid vigtigt at få vejledning i forbindelse med indvortes brug,

hvilke olier der kan anvendes og i hvilke mængde.

Schermafbeelding 2019-12-19 om 20.55.23.

AROMATISK

APRC står for Aromatic Plant Research Center, og de skriver som følger:
”Eksperter vurderer, at 80% af kommercielt tilgængelige "rene" æteriske olier er forfalskede på en eller anden måde. Vores mission er at give brugere af æteriske olier en pålidelig kilde til at verificere renheden af æteriske olier. Vores ekspert team, der er kendt internationalt for kvalitetskontrol og testni

Schermafbeelding 2019-12-19 om 20.55.23.

UDVORTES

Er en enkel, ligetil og effektiv måde at anvende de æteriske olier på.

Via fordampningen spredes olierne eller rettere sagt de små molekyler sig ud i rummet.

Du kan hurtig skabe en stemning i rummet med olierne for eksempel

den friske og behagelige duft af Lemongræs eller Frankincense for dens meditative ro.

Du kan i influenza sæsoner anvende antibakterielle olier for at styrke immunforsvaret.

Du kan anvende olier til at lette vejrtrækningen, til dybere søvn mm.

Du kan også dryppe et par dråber i dine håndflader og indånde duften.

Nyd det!

LIFE LONG VITALITY KOSTTILSKUD

dōTERRA Lifelong Vitality Pack er fremstillet for at kunne danne grundlag for dine daglige ernæringsbehov. Det er et produkt, som alle bør kende til. dōTERRA forskere offentliggjorde for nylig et klinisk forsøg foretaget med dōTERRA Lifelong Vitality Pack, som testede dets potentielle sundhedsmæssige virkninger.


I det kliniske forsøg blev 16 patienter udvalgt til at tage dōTERRA Lifelong Vitality Pack kosttilskud i to måneder og samtidig fortsætte med deres sædvanlige kost og motion. En blodprøve blev taget fra hver enkelt person, og en undersøgelse blev indgivet både før og efter to måneders indtagelse af tilskuddet. 

Følgende markører viste statistisk signifikant forbedring efter tilskud: blodlipider, fastende insulin, kardiovaskulære biomarkører, EPA og AA / EPA-forhold. Disse sundhedsmæssige biomarkører viste, at dōTERRA Lifelong Vitality Pack kosttilskud havde gavnlige virkninger på biokemiske indikatorer for kardiovaskulær sundhed, antioxidant status, inflammatoriske niveauer og blodglukose kontrol.


Desuden blev alle resultater i studiet forbedret efter kosttilskuddet. Testpersonerne rapporterede mere mental klarhed, energi, motivation, kontrol, balance, lykke og flere subjektive forbedringer i sundhed efter at have taget dōTERRA Lifelong Vitality Pack i to måneder.


Disse resultater underbygger videnskabeligt, hvad regelmæssige brugere af dōTERRA Lifelong Vitality Pack allerede ved. Tilføj disse kosttilskud til din daglige kost, så de kan støtte dit helbred på følgende områder: sundt hjerte-/karsystemet,  sundhed i stofskiftet, inflammationsstatus, antioxidantstatus, energiniveau, immunforsvar og humør.

Screenshot+2019-03-09+at+10.02.59.png
LÆS MERE
serenity.png

SØVN

At sove er meget mere end bare at få tiden til at gå, eller en måde at slippe af med poserne under vores øjne på.
Når vi sover, går vores hjerner og organer igennem vigtige processer, der er nødvendige for vækst, læring, hukommelse og genopretning af kroppens systemer.
Ligesom søvnløshed kan indebære sundhedsrisici og andre negative virkninger på kroppen og hjernen, kan god søvn hjælpe kroppen med at regenerere og forberede sig på en ny dag.

 

bottom of page