top of page
dowhatmakesyouhappy(1of2).jpg

TEAMETS VÆRDIER

Vi er dedikerede i forhold til at formidle viden og derfor vægter vi undervisning af olierne og produkterne, det giver base for den bedste rådgivning.

Vi er et team der samarbejder og udveksler erfaringer, det støtter os alle.

Vi ved at et team er en levende helhed, hvor alle er en del af den dynamiske proces og udviklingen i teamet. 

HVAD VIL DET GIVE DIG AT BLIVE EN DEL AT VORES TEAM

Du vil få adgang til meget undervisning via webinars og foredrag.

Du vil blive en del af vores face book gruppe, hvor der deles mange gode erfaringer og info, desuden vil du altid få respons idet du har spørgsmål om olierne, da mange giver deres besyv med.

Du vil få rådgivning til anvendelse af olierne.

Du vil få støtte og inspiration til at opbygge dit eget team

HVAD ER EN NETVÆRK’S ORGANISATION

Netværk er en utrolig dynamisk organisation, hvor alle uanset om de bruger olierne til sig selv, formidler dem videre eller vælger at bygge en forretning vil modtage støtte fra netværket og få tilgang til at købe olierne til indkøbspris.

Personligt har jeg oplevet det styrkende, rørende, støttende og i den grad berigende, at vi kan udveksle erfaringer, viden, personlige styrker og evner, der løfter os alle.

dōTERRA ’s & TEAMETS VISION OG FOKUS

dōTERRA ’s vision er stærk og har en gennemslagskraft og kompromisløshed ud over det sædvanlige.

Personligt blev jeg rørt over grundlæggernes etik og dedikation og oliernes renhed og at være en del af den forandring verden har brug for, hjælp til selvhjælp på alle planer, vi i vores eget liv og i dōTERRA ’s netværk med mennesker i udviklingslande, hvor de giver mennesker deres egen selvrespekt tilbage.

Visionen i teamet er at skabe et netværk og samarbejde mellem mennesker, der ønsker at løfte sig selv og andre - at være forandringen –

At formidle muligheden for at vi hver især indefra kan styrke vores selvfølelse, nærvær og klarhed, der kan bringe os i samklang med vores egen dybere natur – vores hjerte – via oliernes evne til at genskabe den forbindelse med deres samklang med cellerne.

bottom of page