top of page

ARŌMATOUCH® TECHNIQUE

ARōMATOUCH® TECHNIQUE er en enkel og kraftfuld måde at give andre en virkelig dejlig oplevelse med de æteriske olier på.
ARōMATOUCH® TECHNIQUE er en behandling med æteriske olier, der foretages på ryggen og på fødderne for at skabe overordnet velvære. Den kan give modtageren en unik fysisk oplevelse af olierne, hvilket også er hovedformålet med behandlingen. Den skaber en følelse af selvtillid, velvære og dyb afslappelse.

Hver æterisk olie, der indgår i ARōMATOUCH® behandlingen, er udvalgt på baggrund af deres individuelle aromatiske egenskaber og de kraftfulde effekter, de kan have i kombination med hinanden.

I ARōMATOUCH® TECHNIQUE benyttes helt specifikke retningslinjer for både dosering med olier og anvendelsen af dem, og det gør det til en sikker og effektiv måde at udnytte alle fordelene ved æteriske olier. ARōMATOUCH® TECHNIQUE er en blid behandling, og den kan tilpasses en ung eller følsom hud, så alle kan drage fordel af den uden at bekymre sig for, om det er for meget for krop og hud.

Vi møder alle forhold i vores dagligdag, der kan påvirke vores generelle trivsel. Hvis man fx har et barn, der har brug for særlig og individuel pleje og opmærksomhed, hvis man har frustrationer i forbindelse med skolegang, eller en ægtefælle med stress i forbindelse med forhold på arbejdspladsen, eller en teenager, der er måske i en periode har overdrevet dyrkelse af sport, så kan en ARōMATOUCH® TECHNIQUE behandling give ånderum og lettelse til krop og psyke.


Kombinationen af de specifikke benyttede æteriske olier og den menneskelige berøring langs rygrad og under fødder er meget givende, og det er en behandling, der kan gøre gavn, uanset hvilken situation vi står i.

 

ER DU INTERESSERET I AT GIVE BEHANDLINGER I ARŌMATOUCH® TECHNIQUE?

Hvis du vil lære at benytte denne meget enkle teknik, er du velkommen til at kontakte os, og du vil få information om, hvornår vi afholder det næste ARōMATOUCH® kursus.

På kurset lærer du:
Gennemgang af teknikken og fremgangsmåden via en PowerPoint-præsentation og en demonstration af, hvordan man udfører teknikken.
Praktisk arbejde med selv at give og modtage en behandling.

Du afslutter træningen med at modtage:
ARōMATOUCH® Oil Set (inkluderer alle 8 benyttede ARōMATOUCH® olier i 5 ml) ARōMATOUCH®Manual samt certifikat for afsluttet kursus.

bottom of page